Rólam

"Az új alkotásokat nem az értelem hozza létre, hanem a belső késztetés szülte játékos ösztön. Alkotó tudatunk játszadozik kedves holmijaival."
/C.G.Jung/.

A nevem Debre Gyöngyi , és  sajnos nem nagyon bírom a szabályokat.
Ez nyilván látszik az ékszereimen is, ezért nem csinálok semmit minta alapján, és egyformákat se nagyon találsz köztük.... A szimmetriával sem vagyok különösebben jó viszonyban .
Semmiféle gátlásom nincsen az anyagok terén, összerakok bármit bármivel , az értéke pedig sokkal inkább a befektetett munkától, mint a felhasznált anyagtól függ.

Minden új technika új kihívás, és én igyekszem minél többet megtanulni, továbbfejleszteni, és persze újakat kitalálni.

Kedvencem a drót, mert végtelenül variálható , légies és könnyed, de az ásványokat , gyöngyöket , textileket is szeretem, és az élénk színek imádata is erősen munkál bennem.

Ennyi elég is, mert kit érdekel, hogy jutottam idáig, inkább nézd meg a kínálatot. Én meg megígérem, hogy igyekszem még jobbakat csinálni...

Windprincess Jewellery

Csodálatos a nyakék! A megajándékozott is nagyon boldog vele:) Rendkívül rugalmas, villámgyors, szuper hozzáállású, vevőbarát alkotótól!

Edina - Gyöngyös

“  Tegnap megvolt a nyakláncom "bemutatója", és hatalmas sikert aratott. 1-2 ismerős részéről volt is érdeklődés, hogy hogyan lehet veled felvenni a kapcsolatot, mert ők is szeretnének vásárolni tőled / ékszert készítettni veled. Jó, hogy most már van facebook-on kívüli weboldalad is.

Marcsi - Budapest

Gyönyörűek! Mindig megcsodálom az alkotásaidat. További sok sikert a munkádhoz!

Laura - Békéscsaba